luni, 20 decembrie 2010

Cea mai plictisitoare zi din secolul 20


Cercetători de la Universitatea Cambridge au stabilit că cea mai plictisitoare zi a secolului trecut a fost 11 aprilie 1954, deoarece în acea zi nu s-a petrecut niciun eveniment important.

Experţii care lucrează la o organizaţie din Cambridge au descoperit că ziua de 11 aprilie 1954 a fost cea mai plictisitoare zi din secolul 20, informează The Guardian.

Potrivit "Daily Mail", în cele 24 de ore ale zilei de 11 aprilie 1954 nu s-a întâmplat nimic deosebit care să fie consemnat de mass-media.

Singurele evenimente marcante petrecute în acea zi au fost alegeri generale în Belgia, americanii au făcut pregătiri pentru a sprijini armata franceză în Indo-China şi în aceeaşi zi s-a născut Atalar Abdullah, un academician turc.

Nici celebrităţi internaționale nu sunt născute în acea zi, singurele născute pe 11 aprilie 1954.

La aceste concluzii s-a ajuns după ce cercetătorii britanici au analizat cu ajutorul computerului peste 300 de milioane de informaţii. 

Unul dintre cercetătorii participanţi la studiu a spus că fiecare zi a secolului XX a fost importantă pentru cel puţin un eveniment, dar 11 aprilie 1954 nu se remarcă prin nimic, deci a fost proclamată cea mai plictisitoare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu